Сватбени прически

Всяка булка желае и заслужава най-прекрасната прическа за специалния си ден. Независимо дали косата е дълга, къса или със средна дължина, перфектният стил съществува, само трябва да го откриете.
Огромното разнообразие в тенденциите през последните години ще ви помогне бързо да стигнете до това, което търсите. Добре е обаче да имате опитен водач! Доверете се на професионалист, който ще съкрати по-бързо списъка с възможните варианти. Направете го поне месец преди празника.
Когато избирате прическа за сватбата, не забравяйте, че тя трябва да подхожда на формата на лицето ви, на косата, личността ви и не на последно място – на роклята. Ако сте перфектна във всяко едно отношение и само прическата се окаже неподходяща, ще се развали цялостното впечатление от прекрасната визия, към която се стремите.

Няколко модни предложения:Романтичен шиньон
Естествена и елегантна сватбена прическа. Може да бъде ниско до тила или вдигнат виско, пригладен в стегната кок или модерен и небрежно “развихрен” в къдрици. Какъвто и да го изберете, бихте могли да подсилите ефекта с великолепно цвете, фиба или друг нестандартен акцент.


Къдрави и стилни
Опашка, която се спуска като водопад през едно ви рамо е едновременно прекрасна и стилна сватбена прическа. Изглежда лесна и непретенциозна, но истината е, че да има перфектен вид се изисква работа над всяка къдрица. Ако се изкушавате от подобна визия, но сте с къса коса, екстеншъните тук са повече от подходящи.

 

 

 

 

  Плетеници

Можете да опитате с плитки и плетеници. Навити на лъскав кок, спуснати или обикалящи около главата, те създават романтичен и ренесансов вид на цялостната модна визия. Не забравяйте, че плитките са подходящи преди всичко на нежни и класически модели и в никакъв случай на модерни и екстравагантни рокли.


Аксесоари и фешън акценти можете да добавите към всяка сватбена прическа за 2011 г. Тенденциите предполагат косите да бъдат зашеметяващи, структурирани в елегантна прическата, с която да изглеждате неотразима под светлината на сватбените прожектори.

Автор: Валя Крумова
за сп. Сватба

снимки: Trinity Sport & Beauty Center
виж всички оферти на TRINITY SPORT & BEAUTY CENTER 

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Модните тенденции при булчинските рокли С перфектно тяло за големия денСватбени традиции - хвърляне на жартиераСватбени тенденции 2014 годинаНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на морето

Модните тенденции при булчинските рокли

С перфектно тяло за големия ден

Сватбени традиции - хвърляне на жартиера

Сватбени тенденции 2014 година

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах

Активирай