Сватбени прически

Всяка булка желае и заслужава най-прекрасната прическа за специалния си ден. Независимо дали косата е дълга, къса или със средна дължина, перфектният стил съществува, само трябва да го откриете.
Огромното разнообразие в тенденциите през последните години ще ви помогне бързо да стигнете до това, което търсите. Добре е обаче да имате опитен водач! Доверете се на професионалист, който ще съкрати по-бързо списъка с възможните варианти. Направете го поне месец преди празника.
Когато избирате прическа за сватбата, не забравяйте, че тя трябва да подхожда на формата на лицето ви, на косата, личността ви и не на последно място – на роклята. Ако сте перфектна във всяко едно отношение и само прическата се окаже неподходяща, ще се развали цялостното впечатление от прекрасната визия, към която се стремите.

Няколко модни предложения:Романтичен шиньон
Естествена и елегантна сватбена прическа. Може да бъде ниско до тила или вдигнат виско, пригладен в стегната кок или модерен и небрежно “развихрен” в къдрици. Какъвто и да го изберете, бихте могли да подсилите ефекта с великолепно цвете, фиба или друг нестандартен акцент.


Къдрави и стилни
Опашка, която се спуска като водопад през едно ви рамо е едновременно прекрасна и стилна сватбена прическа. Изглежда лесна и непретенциозна, но истината е, че да има перфектен вид се изисква работа над всяка къдрица. Ако се изкушавате от подобна визия, но сте с къса коса, екстеншъните тук са повече от подходящи.

 

 

 

 

  Плетеници

Можете да опитате с плитки и плетеници. Навити на лъскав кок, спуснати или обикалящи около главата, те създават романтичен и ренесансов вид на цялостната модна визия. Не забравяйте, че плитките са подходящи преди всичко на нежни и класически модели и в никакъв случай на модерни и екстравагантни рокли.


Аксесоари и фешън акценти можете да добавите към всяка сватбена прическа за 2011 г. Тенденциите предполагат косите да бъдат зашеметяващи, структурирани в елегантна прическата, с която да изглеждате неотразима под светлината на сватбените прожектори.

Автор: Валя Крумова
за сп. Сватба

снимки: Trinity Sport & Beauty Center
виж всички оферти на TRINITY SPORT & BEAUTY CENTER 

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Модните тенденции при булчинските рокли С перфектно тяло за големия денСватбени традиции - хвърляне на жартиераСватбени тенденции 2014 годинаДейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в БългарияЕргенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

Модните тенденции при булчинските рокли

С перфектно тяло за големия ден

Сватбени традиции - хвърляне на жартиера

Сватбени тенденции 2014 година

Дейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък

Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в България

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах