Тенденции в модата при мъжете

Въпреки че най-големите спънки в избора на сватбен тоалет се падат на булката и нейната сватбена рокля, ние не трябва да забравяме и младоженеца. Weddingburg.com вече помогна на бъдещите булки да изберат актуална рокля за следващия сватбен сезон, нека сега да обърнем внимание и на  младоженците!
Тенденциите в модата за мъже са много по-различни от тези при жените, като техния цикъл се движи много по-бавно. Макар че има различни стилове на мъжките костюми, които се различават от последните модни колекции, трябва да се отбележи,  че те не са уникални за годината в която са представени в действителност. Много от ключовите елементи в мъжката мода ще намерите в отминали колeкци, но ще ги срещнете и в бъдещите такива. По-важно е младоженците да знаят това при избора си на костюм защото това означава, че могат да си позволят да похарчат повече пари за изработката на един качествен костюм, който ще могат да използват в продължение на много години. Това правило, не може да се каже за дамските модни тенденции, които се променят непрекъснато.

Тенденции в  сватбената модата при мъжете за 2012

Трябва да имате в предвид стила, както и вид и цвят на плата, който искате да носите в сватбения ден. Преди да финализирате избора си е препоръчително да се вземат в предвид метеорологичните условия, които ще бъдат преобладаващи около и по време на сватбата. Съобразете дневно или вечерно ще е тържеството, както и общата тематика,около която е планирана цялата сватба. В случай, че сватбата Ви се организира около дадена тема тя ще бъде водеща в избора на костюм за да се запази тематиката на сватбата.
Доколкото е възможно се уверете че изборът ви на цвят допълва вашия тен. За целта първо проверете тъканта на костюма  и цветовите варианти, в които се предлага, както и че кройката подчертава силните страни на вашето тяло.
Може би тук ще възникне въпросът:  “Смокинг или костюм за сватбата”!? Несравними и може би еднакво желани.


Брад ПитРобърт Патинсън

Сега трябва да вземете решение за перфектното облекло на вашата сватба.
Смокинга винаги е класика. Класическият смокинг е най - изискания и наложен стандарт за мъжки официален тоалет в продължение на години. Сив или бял смокинга е строго сватбено облекло, като се има в предвид, че черният смокинг може да се използва за множество събития и след сватбата. Поясите към смогинга са се превърнали в моден гаф. По-добре изберете елек и не забравяйте носната кърпичка в джоба на сакото да бъде в цвета на елека.
Кое е по-подходящо: папийонки или дълга връзка. Папийонката е в основата на класическия смокинг, но много от младоженците предпочитат вратовръзките като модерна алтернатива на тази традиция. Вратовръзките са разнообразни и елегантни и ще бъдат елемент, който може да ви отличава от вашите шафери ако те носят папийонки.

 Смокинга е ключов елемент  за успешно представяне на младоженеца, който ще ви помогне да постигнете целта си и да изглеждате рязък и елегантен в деня на сватбата.
Костюми: Изискания костюм също може да остави трайни впечатления. Той може да бъде практическа опция за много младоженците. След сватбата костюма може да се използва за различни поводи. Вашата сватба може да бъде перфектното извинение за инвестиция в костюм от най-високо качество. През последните години костюмът се е превърнал в  приемлива алтернатива на смокинга, но в същото време може да предложи по-голяма гъвкавост, когато става въпрос за личен стил.

Различните марки имат различни предимства.  Намерете марка, която съответства на вашия бюджет, годни, стил и останете с нея.

Независимо от това какво ще решите да облечете се уверете, че дрехата, която сте избрали съответства на настроението и темата на сватбата ви.

Сватбени костюми за мъже от Giorgio Armani

Не може да не обърнем специално внимание на Сватбени костюми за мъже от Giorgio Armani. Ако искате да изберете един от сватбените костюми на Армани, можете да се спрете на почти всеки костюм, който той е създал в последните години. Вие не трябва да се притеснявате за модата дори ако костюмът е от колекция на една или две години, - те винаги изглеждат безупречно и са много подходящи за сватбено тържество.

Сватбени костюми за мъже от Giorgio Armani


Казано е, че облечен в сватбен костюм младоженеца не трябва да изглежда облечен като за офис или делова среща. Това е денят в който вниманието на мъжа е насочено към носенето на нещо по-специално отколкото в които и да е друг ден или повод. В края на краищата това е деня на сватбата ви и трябва да изглеждате толкова добре, колкото булката! Следователно Armani сватбени костюми за мъже 2011-2012 г., винаги ще са вашата голяма възможност. Ако като младоженец можете да изберете друг цвят от задължителния, вездесъщ черен, ви се предоставя широка гама от цветове и дизайни. Armani костюми за мъже са идеалният избор за вашата сватба, които отразяват елегантност и увереност.
Сватбени костюми за мъже от VinceroСватбени костюми за мъже от VinceroСватбени костюми за мъже от Vincero

 Не на последно място, не трябва да забравяте да обсъдите избора си за сватбена дреха с бъдещата половинка, защото тя може да има друго виждане за вашата обща визия.

Бъдещи младоженци Weddingburg.com ви желае успех в търсенето на подходящ костюм за сватбата.

Снимков материал от  уеб-сайтовете на: Indochino,Armani, и Entwined2012.com
 

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Сватбени обувки за младоженцитеСъздаваме Вълшебство с Комплекти за Кръщене: Изискани Аксесоари за Църковния РитуалСъздаване на Незабравими Моменти - Персонализирани Покани за Специални СъбитияМагнити за Фирмени, Корпоративни или Благотворителни СъбитияАнгелче, като подарък за гости на кръщенеСувенири и Подаръци за Бизнес партньори и колегиОсновни стъпки в подготвката на Сватбено тържествоДейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в България

Сватбени обувки за младоженците

Създаваме Вълшебство с Комплекти за Кръщене: Изискани Аксесоари за Църковния Ритуал

Създаване на Незабравими Моменти - Персонализирани Покани за Специални Събития

Магнити за Фирмени, Корпоративни или Благотворителни Събития

Ангелче, като подарък за гости на кръщене

Сувенири и Подаръци за Бизнес партньори и колеги

Основни стъпки в подготвката на Сватбено тържество

Дейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък

Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в България

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах