Меню “ Програма / сценарий на сватбения ден ”

Списъка на задачите и ритуалите през които ще преминете в сватбения ден изглежда безкраен. Имате нужда някой постоянно да ви напомня кое след какво следва.. Така е и за вашите роднини и приятели, които биха искали да бъдат полезни и в помощ в този толкова важен за Вас ден. Всеки звъни и пита къде и кога да се включи, а на Вас " Главата Ви пуши ". Сватбения ден започва да се превръща в кошмар, освен ако всеки участник не знае как ще протече сватбения ден.

От днес, 17.08.2011 год. пускаме ново меню достъпно за всички, които имат активиран сватбен органайзер. Менюто " Програма на сватбения ден " се намира в падащото меню на Сватбен органайзер и се надяваме да Ви бъде в услуга. За Ваше улеснение сме съставили примерни Етапи през които ще премине сватбения Ви ден, като всеки етап съдържа примерни мероприятия / дейности и ритуали през които ще преминете. Разбира се може да го редактирате и нагласите според Вашите нужди или пък изтриете напълно и започнете своя собствена Програма за сватбения ден съдържаща желаните от Вас етапи.  Накратко възможностите, които менюто Ви предоставя са:

*  създаване на неограничен брой етапи

* създаване на неограничен брой мероприятия в 1 етап

* споделяне на определени мероприятия с ограничен брой хора

* създаване на отделна програма за младоженеца и булката, както и мероприятия в които участват заедно

* принтиране на сватбения ден, както от Вас, така и от хората с които сте го споделили

Това е накратко за менюто. С радост бихме приели съвети, препоръки и идеи за подобряване и добавяне на функционалности.

Също така ако срещнете проблеми и / или технически грешки тук е мястото където бихте могли да задавате своите въпроси, отговорите на които биха били от полза и на останалите потребители.

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах