Продавай онлайн стоки и услуги за сватбената индустрия

Уважаеми Колеги,

Имаме удоволствието да Ви представим www.WeddingburG.com – единственият по рода си в света онлайн сватбен органайзер. Създаването на системата ни отне повече от 1 година и считано от понеделник 21.02.2011год. бе въведена в експлоатация.  

За няколко месеца онлайн постигнахме добри резултати в интернет и сайта се индексира на първа страница от Гугъл и другите световни търсачки по много ключови думи свързани със сватбата..

Желанието ни е да обединим всички доставчици на стоки и услуги опериращи в сватбената индустрия. Главна цел на магазина е да предложи на младоженците цялото разнообразие на стоки и услуги предлагани в страната, както и да ги ориентира ценово.

Всички знаем , че когато говорим за организация на собствената ни сватба често надскачаме възможностите си, пътуваме до която и да е точка в страната с надеждата да намерим идеалният за нас продукт. Електронният магазин няма да промени тази тенденция , но ще направи пътуванията още по целенасочени когато има яснота къде – каква стока може да бъде намерена. Магазина предлага форма за Запитване функционираща по същият начин както всеки електронен магазин. Доставчика получава запитването директно и има възможност да осъществи контакт със своя бъдещ клиент и да уточнят детайли свързани с покупката. Ако доставчика предлага доставки с куриер , би могъл да предложи тази опция на клиента.

В продължение на казаното по-горе официално Ви каним да се присъедините към нашият онлайн сватбен магазин. За всеки доставчик изграждаме собствена презентационна страница съдържаща информация за доставчика, в т.ч. Имена, Лого, адреси, телефони, връзка към фирмен уеб сайт, допълнителна информация и снимки , които доставчика желае да бъдат публикувани.

След регистрацията Ви като доставчик ще получите достъп до администрация в която можете да публикувате оферти и продукти сами, както и да им правите промоции.

Участието във Weddingburg.com е платено, но не е обвързано с продажбите Ви. С оглед продажби на най-добра цена за клиента  таксата за участие е формирана на годишна основа и варира според нуждите на всеки доставчик.

Вариянтите за реклама са неограничени !

За ваше удобство въведохме възможност за реклама посредством изпращане на SMS на единен номер за всички оператори. Тази услуга е уникална с това , че вместо реклама в Google adds където заплащане на брой кликове или пък както повечето сайтове предлагат показването на рекламата ви по импресии, ние ви предлагаме съвсем нов поглед върху възможностите за реклама.

Условия за ползване на услугата SMS реклама:

1. Чрез изпращане на SMS на номер отговарящ на съответната позиция за реклама ние гарантираме 24 часа нейната видимост. На този етап предлагаме 5 позиции, като цената на реклама с размери 250px Х 250px и 300px Х 300px е 2,40лв с вкл. ДДС, а на банер с размери 690px X 280px - 4,80 лв.

2. Времето за излъчване започва да тече от момента на одобрението на рекламата Ви от администратор. След изтичане на предплатения период рекламата ви ще бъде невидима за потребителите.

3. Ще бъдат публикувани единствено реклами с валиден SMS и несъдържащи еротично и/или порнографско съдържание, както и онези които не противоречат на законовите и морални норми. За останалите си запазваме правото да откажем публикуване.

Ефекта от рекламата ще прецените от статистиката, която ще получите след приключване на рекламната кампания.

Предлагаме на вашето внимание следните позиции за реклама с банер в сватбен сайт Weddingburg.com.

ПОЗИЦИЯ 1 - за банер с размери 690px X 280px . Позицията се намира над категориите в магазина

Позиция 1

 

ПОЗИЦИЯ 2 - за банер с размери 250px X 250px . Позицията се намира в главна страница на сайта, под "Мода за младоженци"

Позиция 2

ПОЗИЦИЯ 3 - за банер с размери 250px X 250px . Позицията се намира в главна страница на сайта, под "Сватбите от тази седмица"

Позиция 3

 

ПОЗИЦИЯ 4 - за банер с размери 250px X 250px . Позицията се намира в главна страница на сайта, над "Продукти в промоция"

Позиция 4

 

ПОЗИЦИЯ 5 - за банер с размери 300px X 300px . Позицията се намира в магазина над "Продукти в промоция"

Позиция 5

За да ви включим като доставчик и изградим профил на фирмата Ви са ни нужни:
1. Име юридическо лице и / или на търговска марка
2. Адрес, телефони, факс, уеб сайт адрес
3. Кратко описание за дейността на фирмата
4. Дълго описание - продължение на краткото с още повече детайли.
5. Снимка / снимки свързани със фирмата например снимки на магазин 1, магазин 2, работилница / ателие, минали организирани събития и т.н. Желателно е снимките да са между 5-10 броя
6. Фирмено лого ако има такова
7. Е-мейл адрес за получаване на заявки и запитвания

За повече информация и допълнителни дискусии можете да се свържете с нас на следните адрес и телефони:

ГЛОБАЛ КОМЕРС & ДИСТРИБЮШЪН ЕООД

Гр. София, Бул. Драган Цанков 31б, ет.3

Мобилен: 0899 904 850

или ползвайте формата за Връзка с нас

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах

Активирай