Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Продай сватбената / булчинската си рокля чрез безплатна обява в Weddingburg.com

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Weddingburg.com добави функционалност всяка булка да може да публикува обява за продажба на булченската си рокля през нашият уеб сайт !
Продай булчинска рокля тук

Провокирани сме да напишем тази статия от високите суми, който се инвестират в “рокля за един ден”. Булчинската рокля се облича един, единствен ден в живота, а след това с години стой прибрана в някой гардероб. Всички знаем, че това е много специален ден за всяка жената и тя иска да се чувства много специална, но заслужава ли си инвестицията. Помислете само, колко скъпи рокли има и колко голяма е инвестицията в тях. Ние няма да правим оценка, коя рокля е скъпа, защото за някои булки тази от 700лв, ще й се стори скъпа, а за друга булка - роклите от 200 000лв., ще й се виждат скъпи! Тези пари могат да се вложат в много други полезни неща, но ние и на това няма да правим равносметка, дали да се дарят тези пари за благородна кауза или да се купи жилище, всеки сам преценява, колко може да спести, иска ли го и в какво може да вложи спестените от булчинска рокля пари! Weddingburg.com не иска да ви убеждава, колко хубаво и полезно е да си наемете рокля или да купите рокля “втора ръка”, а само да погледнете на това като алтернатива пред новата и скъпа булчинска рокля.
 
Булчинска рокля под наем
 

Днес в почти във всички големи и известни салони за булчински рокли се предлагат рокли под наем. Може да си наемете булчинска рокля на известен дизайнер за около 50% от продажната цената за нова рокля и да я ползвате в деня на сватбата, а на следващия ден да я върнете. Друг вариант е да закупите рокля втора употреба, която също е на половин цена от нова рокля, но остава ваша.

Булчинска рокля под наем
Роклята ви може да е чисто нова, само и единствено, ако я шият специално за вас, в другите случай роклята е пробвана от други бъдещи булки с вашия размер, така че се замислете върху това. Всички булчински салони държат в наличност по един модел в най добрият случай имат няколко цвята от модел, това не е продукт с тестер, пробвате и взимате чисто нов с не разпечатана опаковка. Често се случва роклите, които се продават за нови, вече да са били пробвани или дори  използвани от друга булка, която е пожелала да наеме роклята. След всеки наем, роклите минават химическо чистене и биват "реставрирани" от изкусни  майстор шивачи, така че по нищо да не личи, че роклята е ползвана от друга булка преди вас.

Колко от бъдещите булки са облекли втори път балните си рокли, същото е и с булчинските. Дори Булчинска рокля  втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляда си мислите, че след години вашата дъщеря или снаха могат да я ползват, това няма да се случи. Модата се мени с всяка изминала година, вашите вкусове и тези на децата ви, ще са много различни, така че не разчитайте на това.

Подреждате след години гардероба си и решавате да разгледате булчинската си рокля - какво виждате, плата се е съсипал от стоенето, въздуха, домашната прах, а защо  да не е прогризан от някой молец. Това не е роклята от вашите спомени, тя не е вече толкова прекрасна, а може би ви се вижда и малко "демоде"! Бихте ли я облекли отново, ако сега ви предстой сватба и никога преди това не сте била булка? Може би "Не"!
 

Замислете се върху тези неща и алтернативните варианти, при който неминуемо, ще спестите някой лев от семейния бюджет!
 
Булчинска рокля  втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Автор: Weddingburg.com

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай

Онлайн сватбен магазин

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах