Меню “ Настаняване на гости”

След като сте съставили списъка с гости на вашето сватбено тържество е време да ги разпределите по маси така както те или вие бихте желали. След като гостите а настанени бихте могли да ги уведомите кой къде ще седи и с кого ще дели масата. Така гостите Ви отново ще имат възможност да се запознаят предварително с останалите участници в сватбеното Ви тържество, както и да контактуват с тях. Информацията която системата предоставя за всеки гост ориентира останалите за това кой кой е на сватбеното тържество. Също така бихте могли да изпратите готовото разпределение на гостите по маси на ресторанта или заведението в което се готвите да празнувате.

За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители. 

 

Вижте как изглежда меню Настаняване на гости на сватбата

Разгледайте нашите оферти / цени за сватбени менюта на ресторанти в гр. София

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай

Онлайн сватбен магазин - 4 степенно меню

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах