Меню “Покупки и задачи”

Меню “Покупки и задачи” е предназначено да бъде в помощ при организацията на сватбеното ви тържество. Менюто предлага примерен списък на покупките които може би ще трябва да направите, както и примерен списък на задачите които може би ще трябва да свършите. Списъците са примерни и Ви позволяват както да избирате от вече въведените примерни покупки и задачи, така и да добавяте свои собствени. След като изградите списъка с покупки и задачи можете да ги разпределите по дати и часове във вид на график за изпълнението им. Системата позволява да си настроите напомняне към дата за предстояща покупка или задача. Също така за Ваше удобство можете да принтирате списъка със покупки и задачи и така той да бъде непрекъснато с Вас. След като направите покупката или задачата имате възможност да я остойностите като по този начин нейната стойност се отразява директно във вашето сватбено счетоводство.

За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители. 

 

Календарно ориентиран списък на предстоящи покупки за сватба
Вижте как изглежда Меню Покупки и Задачи

 

Таблично ориентиран списък на предстоящи покупки за сватба
Таблична визия на предстоящите покупки
 

 

Накрая можете да си принтирате списъка с покупки и задачи и да отмятате свършеното за деня

 

 
Принтирайте списъка на покупките за удобство 
И най-хубавото е, че освен напомняне на мейла Ви, системата ще Ви изпрати SMS ако сте абонат на Глобул или Мтел и имате активирана функцията mail-to-sms.

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах