СВАТБЕН ОРГАНАЙЗЕР

 

Какво представлява Weddingburg ?Приемете, че Weddingburg е едно специално запазено за Вас място в интернет посветено на организацията на сватбено Ви тържество. Домакин тук е Вашият личен асистент "Сватбен органайзер", който ще бъде неотменен помощник в процеса на организирането на сватбата.

Кой може да използва Weddingburg ?
Основната идея на сайта е да бъде в полза на тези, които предстои сватба, а именно младоженците, както и да предостави възможността за пълна възстановка на вече отминали сватби и безплатното изграждане на сватбен сайт, включващ сватбена витрина с данни и коментари, сватбена галерия, онлайн книга за пожелания, данни за младоженците и данни за сватбата.
За всички останали сайта би изглеждал скучен и безсмислен тъй като не сме предвидили занимание за онези, които убиват времето си разглеждайки страници в интернет. Плановете ни са в най-близко бъдеще /началото на мес. Март 2011 год. / да предоставим възможност на всички, независимо от повода на посещението им във Weddingburg.com, да разглеждат сватбени страници. На този етап те единствено биха могли да разглеждат и ползват онлайн сватбен магазин.
Ако обаче нито сте женени / омъжени, нито пък сте в процес на организация на сватба, но сте били гост на сватба/и и ако :
1. се регистрирате във WeddingburG.com
2. е-мейла с който се регистрирате е въведен в системата ни като е-мейл на гост от някоя сватба
ще имате възможност да :
1. посетите сватбената страница на младоженците, където можете да разглеждате и коментирате
2. контактувате с останалите гости на същата сватба и да разглеждате всички сватби, на които те са били гости
Всичко това обаче е възможно ако сватбите са регистрирани във WeddingburG.com

Какво представлява Сватбения органайзер?
Сватбеният органайзер е интернет базиран програмен продукт използващ най-модерните интернет технологии и езици като PHP5, MySQL, JAVASCRIPT, AJAX, XML и др. По своята същност програмата функционира самостоятелно и не изисква намесата на оператор, което гарантира вашата самостоятелност при вземане на решения за това каква част от функционалността й да ползвате. Основна цел на сватбения органайзер е да сплоти в мини общество всички участници в сватбеното ви тържество, а вас да облекчи в част от задълженията по организацията му.

Защо да ползвам Сватбения органайзер?
Ползването на сватбеният органайзер е доброволно и понастоящем безплатно. Базирайки се на нашия личен опит (част от нас “прясно женени”) бихме могли да ви уверим , че повечето от задачите, които ви предстои да завършите преди да ‘седнете на масата’ за сватбеното си тържество са времеемки, а погледнато от страната на мъжа- дори досадни. В част от тях сватбеният органайзер ще ви замести изцяло, а в други ще ви бъде полезен помощник.
В някои аспекти дори би могъл да намали разходите ви например за телефонни разговори, печатни покани и др. Бъдете модерни – поканете гостите си с електронна покана, а парите които бихте похарчили за хартиени покани ползвайте за покупка на оригинални времеустойчиви подаръци за гостите.
Работейки за вас като личен асистент сватбеният органайзер ще държи в течение за организацията на сватбеното ви тържество всички ваши гости включени в онлайн-списъка за всички онези неща които желаете те да научат. Сценарият за сватбата, разпределението на местата в ресторанта, желаните от вас подаръци, пълният списък на гостите показващ кой кой е на сватбеното тържество както и много други екстри биха били на разположение на всички участници в събитието. Сватбената еуфория би могла да започне седмици преди датата посредством постоянната комуникация, която органайзера осъществява.
В личен план сватбеният органайзер ще ви държи в течение и ще ви напомня посредством SMS или email за несвършените задачи, както и ще води сватбеното счетоводство .
Накрая, когато всичко е вече преминало ще се радвате на новият си онлайн семеен албум, а ако наистина сте вдигнали прекрасна сватба и впечатлите посетителите на Weddingburg.com бихте могли да се увековечите с приза “Сватба на 20.. година”.

Как работи Сватбения органайзер?
На първо място трябва да си създадете потребителски профил, като се регистрирате. След това избирате опцията “Активирай Сватбения Органайзер” от " Потребителско меню "и попълвате необходимата ни информация за да активираме органайзера. След като е активиран можете да ползвате пълната му фунционалност. Когато сте готови да споделите част или всичко от това,  което сте въвели можете да използвте различните опции за известяване на гостите си.
Подробна информация и помощ е достъпна във всяко меню.
Като начало Сватбеният органайзер стартира с 9 основни функции, а именно:
1. Списък на гостите на сватбата
2. Настаняване на гостите по маси в ресторанта
3. Списък на покупките и задачите, които планирате да свършите свързани с организацията на сватбеното тържество
4. Създаване на списък със сватбените подаръците, които желаете да получите
5. Избор на сватбени покани
6. Сватбено счетоводство
7. Сватбена галерия
8. Книга за сватбени пожелания
9. Онлайн сватбен магазин

Тагове : сватбен
Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах