Изчисли колко алкохол ще ти е необходим за сватбеното тържество

За всички онези на които предстои организиране на сватбено тържество несъмнено интерес представлява въпроса " Колко алкохол да купя за сватбата в ресторанта?  ". Предлагаме Ви нашата версия за това какво количество алкохол ще бъде достатъчно за да останете весели и в същото време да не изхарчите прекалено голяма сума за алкохол, който да остане неизпит в края на сватбеното тържество.

Базата на която калкулатора изчислява е съобразена с мнението на ресторантьори с опит и наблюдение при провеждане на сватби и дори е лично изпитана.

Разбира се, има специфики свързани с региони на местоживеене, религия и т.н. които специфики са извън контрола на калкулатора, но като цяло мислим количествата алкохол, които ще получите като изчисление ще се доближат максимално до крайният резултат.  В крайна сметка за пиенето стандартни граници няма, а и Българинът е известен със своите рекорди. Също така имайте в предвид, че Розе-то в различните сезони би било заместител или на бялото или червеното вино, така че когато видите стойности и за трите вида вино бихте могли спокойно да се лишите от единия вид.. Често унивесалната среда е Розето, макар и да не е толкова популярно сред по-голямата част от населението.. Изборът е Ваш ! Ако все пак решите да тествате Розе гарантираме за качеството на вината от Марвин ООД.

Допускаме отклонение в размер + / - 10% като най често тези отклонения ще рефлектират не толкова върху количествата на концентрирания алкохол, а върху тези на вина и ликьори..

 На " прясно оженените " ще сме благодарни ако си припомнят изпитите количества и да изкажат мнения и препоръки след като  ги сравнят с резултатите от сватбения алкохолен калкулатор.

Ползването на калкулатора е безплатно, но изисква регистрация. За да ползвате калкулатор за алкохола се регистрирайте тук или влез в профила си ако вече регистриран потребител.

Калкулатор за алкохола необходим за сватбеното тържество

Коментари ( 1 )

Коментари

Марина Георгиева
Марина Георгиева Дата: 03-08-2011 16:48
Някой може ли да каже, дали работи вярно калкулатора.
Коментирай

Онлайн сватбен магазин - Червени вина

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах