Меню “ Онлайн сватбени покани ”

Сватбените покани са един от най важните моменти при подготовката на Вашата сватба. Често те са символ на приятна изненада за вашите родители, приятели и гости затова ще се постараем да задоволим всички вкусове и изисквания. За онези от вас които желаят да бъдат модерни и предпочитат да изпратят онлайн покана а парите инвестирани в хартиена картичка да похарчат за елегантни и времеустойчиви подаръци разработихме модул за онлайн покани,

Изберете подходящата за Вашите гости сватбена покана и я изпратете онлайн.
Считано от 13.07.2011 год менюто е активно и достъпно за ползване. Малките грешки , които имаше са отстранени и се надяваме Вашите гости да харесат нашите сватбени покани. Предвиждаме всеки месец да увеличаваме разнообразието им за да можем да задоволим всички притенции и вкусове.
Като начало започваме със следните образци на сватбени покани:

 
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
Изпратете онлайн сватбена покана
 
Не забравяйте, че за да получите достъп до менюто с Онлайн сватбени покани е задължително да се регистрирате и активирате сватбен органайзер.
 
Моля също така имайте в предвид , че менюто с поканите използва най-новата версия на Flash player и ако след като кликнете на избраната картичка и тя не се визуализира ще трябва да си инсталирате по нова версия на Flash player. Просто следвайте инструкциите които ще видите и рестартирайте браузъра ( затворете всички отворени интернет страници и ги отворете отново  ) за да се активира по-новата версия на Flash player.
 
За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители. 

Коментари ( 9 )

Коментари

Виктория Грахльова
Виктория Грахльова Дата: 02-07-2011 10:03
Защо още не мога да направя поканите? Не ми отваря страницата все още, пише на 1 юли!
Мариян Маринов
Мариян Маринов Дата: 03-07-2011 14:43
Здравейте, моля да ни извините за това забавяне.. Принципно поканите са готови, но все още са на етап изпитване. Когато сме готови / по някое време тази седмица/ ще анонсираме менюто с реклама на 1ва страница..
Мариян Маринов
Мариян Маринов Дата: 08-07-2011 18:23
Поканите са вече факт ! Ще сме Ви благодарни ако ни информирате за евентуални проблеми с поканите :)
Виктория Грахльова
Виктория Грахльова Дата: 10-07-2011 20:55
Здравейте, показва ми обложките на поканите, но след като кликна на поканата не ми отваря ншщо!
Мариян Маринов
Мариян Маринов Дата: 11-07-2011 11:11
Здравейте, това е бъг който се проявява при Internet Explorer версии 7 и 8, като не всички които са с този браузер имат този проблем. Опитваме да го отстраним.. Надявам се до утре да е готово, а до тогава Ви препоръчвам да използвате друг браузер като Mozilla и т.н. Моля да ни извините за това неудобство !
Мариян Маринов
Мариян Маринов Дата: 14-07-2011 12:31
Здравейте, всички грешки са отстранени и менюто е готово за работа в пълната си функционалност. Ако все още не Ви се зарежда след като кликнете на избраната картичка ще трябва да си инсталирате по нова версия на Flash player. Просто следвайте инструкциите които ще видите и рестартирайте браузъра ( затворете всички отворени интернет страници и ги отворете отново ) за да се активира по-новата версия на Flash player.
Emi Drunina
Emi Drunina Дата: 22-04-2013 11:11
Здравейте! Поканите активни ли са и може ли да се редактира нещо друго освен 20-символното заглавие? Пробвах и с IE, Chrome, Firefox, нищо не се получава...
Мариян Маринов
Мариян Маринов Дата: 22-04-2013 12:00
здравейте, да активни са и току що направих тест и виждам че е възможно да се редактират и изпращат със собствен текст. Може би нещо не правите както трябва? Разгърнахте ли поканата за да я редактирате отвътре?
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах