Меню “ Моите гости ”

Направете списък на гостите на сватбеното си тържество. Имате възможност чрез набор от опции да определите роднинска или друг тип връзка между вас и госта. Ако при въвеждането на госта попълните и валиден негов е-мейл адрес бихте могли да използвате функционалността на системата за да изискате потвърждение за присъствие. 
Менюто е много важно и определящо за пълната функционалност на системата.

Една от първите стъпки след активация на сватбеният органайзер е да създадете списък на гостите на сватбеното тържество. 

За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители. 


Меню Гости на сватбата

Коментари ( 3 )

Коментари

Мария Бекярова
Мария Бекярова Дата: 11-08-2011 17:16
Как изобщо се изпращат покани, щом винаги сайтът препращам към списъка с гости??? Какво следва после?
Администратор Weddingburg
Администратор Weddingburg Дата: 12-08-2011 15:26
Здравейте, след като се логнете в акаунта си в Weddingburg.com и от падащото меню Сватбен Органайзер кликнете на Сватбени покани ще може да изберете една от примерните покани. Кликате върху нея и след като Ви се зареди страницата с избраната покана под нея имате опции : Редактирай и Изпрати. Преди да правите каквото и да било, отидете с мишката в долния десен ъгъл на картичката и или кликнете с мишката или се опитайте да разлистите картичката. Ако примерния текст не ви харесва можете да го редактирате или изтриете като кликнете на бутончето Редактирай.
Администратор Weddingburg
Администратор Weddingburg Дата: 13-08-2011 06:37
Също така ако не сте въвели данни за Кум или Кума системата няма да Ви позволи да използвате менюто Сватбени покани.. Може би това е причината за проблема който срещате?
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах