Първи стъпки след активация на сватбения органайзер

Здравейте,
Благодарим Ви за това , че се регистрирахте и ползвате нашите услуги!
С написаното по-долу ще се опитаме накратко да Ви въведем във философията на системата и за това как тя работи.
Първото и основно действие след успешно приключила регистрация е да активирате Сватбения си органайзер. Нека не забравяме , че по своята същност системата е разработена за онези от нас на които предстои организирането на сватба, както и за тези чиято сватба е вече отминала и биха желали да ползват онази фукционалност на системата предлагаща изграждането на безплатен сватбен уеб сайт с галерия.

За да активирате своя сватбен органайзер от " Потребителско меню " изберете опцията " Активирай сватбен органайзер " и следвайте стъпките.
По време на тези 2 стъпки Вие въвеждате необходимата информация без която системата не може да функционира, а именно: Данни за Вас и половинката Ви, данни за дата, час и място на подписване, за църковен ритуал и данни за сватбено тържество, данни за Кумът и на последно място данни за Кумата..
След като цялата информация е въведена Вашия сватбен органайзер е активиран и всички менута ще бъдат отключени за ползване. Повече информация за конктретната функционалност е на Ваше разположение във всяко меню. 
Изгледайте видеото за да се ориентирате какво представлява процеса на Активация на Свабрен органайзер:


След като успешно сте активирали сватбения органайзер, Ви предлагаме следният ред на действия:
Стъпка 1
Започнете със създаване на списък гости за сватбеното Ви тържество. За целта отидете на меню "Моите гости" и от опцията за "Добавяне на гост " попълнете всички полета. Обърнете внимание, че системата предоставя възможност да укажете, че госта няма да бъде сам, а ще бъде в компанията на до максимум 5 придружителя. Горещо Ви препоръчваме да правите групите възможно по -компактни / малки от по 2-3 члена, като разбира се за по големи семейства можете да използвате максималния брой придружители.. Госта от групате който въвеждате първи се явява и титуляр на групата , затова е желателно да въведете някого който ползва интернет и на когото имате емейл адреса. Например, ако въвеждате групата на братовчедите си, по-добре за титуляр да въведете братовчед /ката си вместо това да е чичо/ леля, тъй като шансовете да са активни в интернет са по големи при младите. Системата не предоставя възможност да размествате членове на групата и да предавате титулярството от един член на друг, затова запомнете , че винаги първият който въвеждате за дадена група е титуляр!!!

Стъпка 2
Може би на второ място е редно да известите гостите си за намерението си да се жените. Това става в меню " Сватбени покани " където избирате и поръчвате подходящите за вашите гости сватбени покани. Системата предлага възможност гостите Ви да потвърдят възможността си за присъствие като се регистрират онлайн в weddingburg.com, така че няма да е нужно да им звъните по телефона за да разберете за окончателния им отговор. За да бъде това възможно обаче трябва да сте въвели техният e-mail адрес когато ги добавяте към списъка с гости. Също така те трябва да използват същият e-mail адрес, който вие сте въвели към тяхното име. Така, при регистрация системата разпознава потребителят като ваш гост и му предлага да отговори дали ще присъства на сватбеното Ви тържество. След като той отговори, неговия отговор ще бъде препратен към Вас.

Стъпка 3
След като вече имате създаден списък с гости е добре да изградите и списък с покупки и задачи, които ще трябва да направите във връзка с организацията на сватбата. Това става в меню " Покупки и задачи ". Тук можете да разпределите предстоящите задачи по дни и часове и да настроите системата да Ви напомни няколко дни по-рано. Ползването на менюто е препоръчително тъй като въведената информация се обработва и препраща към меню " Сватбено счетоводство ".

Стъпка 4
На четвърто място е време да създадете списък с желаните от Вас подаръци в меню " Моите подаръци ". Менюто е пример за така популярния в много страни сватбен лист с подаръци където младоженците вписват своите желания, а гостите имат възможност да избират и резервират подарък. Така шансът да получите нежелан подарък е нищожен, но разбира се всичко е във вашите ръце и зависи от желанието Ви да ползвате тази функционалност. Имайте в предвид , че системата позволява на гостите да се групират помежду си за покупка на по-скъп подарък, така че не се притеснявайте да вписвате и подаръци на по-висока стойност.
Ако все пак предпочитате да получите пари вместо падарък имате възможност да го обявите с текст, вместо да правите списък с желаните сватбени подаръци. Моля имайте в предвид, че онези от Вашите гости, които използват функцията за онлайн потвърждение на присъствие ще получат е-мейл съобщение с линк водещ към Вашият списък със сватбени подаръци и ще могат да избират според възможностите си, както и да се групират с други гости на сватбеното ви тържество ако подаръка е по-скъп.

Стъпка 5
След като започнат да потвърждават гостите дали ще присъстват на сватбата, бихте могли да ги разпределите по маси така както искате да са седнали. На онези, които вече сте разпределили имате възможност да изпратите мейл с разпределението за да знаят къде и с кого ще делят масата.. Малко преди сватбата когато всички гости и места са уточнени имате възможност да изпратите цялостното рзпределение на гостите на сватбата до ресторанта или сватбения си агент, който ще ги настанява.

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах

Активирай