Сватбени обувки за младоженците

Когато говорим за сватбени обувки, повечето хора ще си помислят, че става дума за обувките на булката. За разлика от булките, младоженците не искат да обръщат излишно внимание на сватбените си обувки. Въпреки това те трябва да знаят, че е от голямо значение да изберат правилните обувки, както избират и тези за футбол. Също така и да си гарантират, че са достатъчно удобни, за да оцелеят краката им през целия сватбен ден.

Сватбени обувки за младоженци Черни сватбени обувки за младоженци

Ето няколко прости съвета към мъжете за избор на сватбени обувки.

Помощ в избора на сватбени обувки

Цвета на обувките

Повечето хора трябва да вземат с лекота решението за цвят на сватбените си обувки, имайки в предвид цвета на вече избрания тоалет. Черните обувки са най-лесният избор, те се вписват на всички видове костюми. Няколко прости правила като цяло, белите костюми трябва да се съчетават с бели или кафяви обувки, а сивите костюми е хубаво да се съчетават с черни обувки, без прекалено много блясък. Общо правило е цвета на обувките да е еднакъв или по-тъмен от този на кoстюмa ви.


Стил

Дали да са с връзки обувките или не е много лично предпочитание.
сватбени обувки за младоженци без връзки от черен лак
Качеството на обувката Сватбени обувки за младоженци с връзки
Докато любителите на смокинга, ще ви кажат да си купувате по чифт обувки на всяко обличане, ние смятаме, че са малко практични и много скъпи. Такъв тип официални обувки за смокинг са изработени от висококачествена, но дебела, по-тежка и по-твърда кожа, това пък прави обувките по-неудобни. Един чифт обувки с мека кожа, но на добър моден дизайнер, ще бъдат много по-добър избор. Когато обуете обувките в сватбеният си ден, те ще бъдат почти нови и с твърдата кожа, няма да бъде голям проблем за вас, ако сте предпочели тези направени от по-мек материал.
Пробвайте обувки с естествена кожена подплата. Те трябва да са гладки и удобни. Стелките е за предпочитане да са изработени от синтетични влакна или кожа и трябва да ги чувствате меки и удобни, защото ще бъдете на краката си през целия ден.
Някои хора предпочитат кожените подметки пред обичайните гумени. Ние смятаме, че това обикновено не се отразява на външния вид на обувката, но подметките от каучук е известно, че са по-трайни и издържливи.

Съвети за избора на обувки

Това са съвети за закупуване на обувки по принцип:
1) Стъпалата са най-подути през нощта в резултат на гравитацията. Избягвайте да купувате обувки на сутринта, тъй като те могат в крайна сметка са твърде малки. Най-доброто време е вечерта, точно в края на работния ден, когато краката ви са уморени. Ако в този момент усещате, че обувката е удобна, значи нама да ви притесняват и на сватбата.

2) Ако имате колебания между два размера, купете по-големият размер. След това можете да вмъкнете допълнителни стелки в обувката, за да Ви прилепне по крака.


3) Хубаво е да носите един и същ вид чорапи в деня на пробата и в деня на сватбата. По този начин ще се чувстване най-добре в обувките си.


4) В предната част на обувката трябва да има достатъчно място за големия пръст на крака и в същото време, трябва да можете да мърдате пръстите в обувките си.


5) Сватбените обувки трябва да бъдат закупени не повече от 6 месеца преди сватбата, тъй като кожата абсорбира влагата. Ако сте си купили обувките предварително намажете ги с водоустойчив спрей за кожа (може да го купите от повечето магазини за обувки) и ги съхранявайте на хладно и сухо място.
6) Носете обувките, най-малко два пъти в месеца преди деня на сватбата, за да омекотите кожата и предотвратите появата на мазоли.

Неизменни на традицията Weddingburg.com прави своето предложение за удобни и стилни обувки, много подходящи за морски и градински сватби:
Сватбени обувки за младоженци, подходящи за морски и градински сватби

Успех в намирането на хубави и удобни сватбени обувки.Използваните снимки са от: fashionweekadventures, bridalwave.tv, morelle-mariage, momentsthatshine


Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Тенденции в модата при мъжетеДейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в БългарияЕргенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракАлисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДАРумънеца със страхотна сватба на брега на морето

Тенденции в модата при мъжете

Дейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък

Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в България

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах