Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер са се венчали на 14.10.2017. Двойката са си казали голямото ДА в луксозен курорт на остров Ибиса, в присъствието на семействата и приятелите си.
Засега двойката не е потвърдила официално.
Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър се срещат и започват романтична връзка през 2014-та година, когато заедно снимат филма „The Light Between Oceans“.
Оттогава има слухове за предстояща сватба и ето че тя вече е факт. И двамата актьори не обичат да говорят за себе си и рядко обсъждат за личния си живот пред медиите.

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Дейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в БългарияЕргенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Дейвид Бекъм подарява Jaguar от 1954г. на сина си като Сватбен подарък

Граждански брак - избор на ритуална зала. Списък на ритуалните зали в България

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах