Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър си казаха ДА

Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер са се венчали на 14.10.2017. Двойката са си казали голямото ДА в луксозен курорт на остров Ибиса, в присъствието на семействата и приятелите си.
Засега двойката не е потвърдила официално.
Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър се срещат и започват романтична връзка през 2014-та година, когато заедно снимат филма „The Light Between Oceans“.
Оттогава има слухове за предстояща сватба и ето че тя вече е факт. И двамата актьори не обичат да говорят за себе си и рядко обсъждат за личния си живот пред медиите.

Коментари ( 0 )

Коментари

Все още няма добавени коментари
Коментирай
Виж още
Ергенско и моминско Парти – новост или традицияНай-скъпите булчински рокли в света14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви25 съвета за щастлив и дълготраен бракРумънеца със страхотна сватба на брега на моретоСватбени суеверия и техните тълкуванияБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляПримерни текстове за сватбени покани - част 1Примерни пожелания за подаръци за гости

Ергенско и моминско Парти – новост или традиция

Най-скъпите булчински рокли в света

14 признака, че най-добрият ви приятел е съпругът Ви

25 съвета за щастлив и дълготраен брак

Румънеца със страхотна сватба на брега на морето

Сватбени суеверия и техните тълкувания

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Примерни пожелания за подаръци за гости

Успешно действие

запазване..запазване..

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквиткиРазбрах