Сватбено меню

Свят ми се зави да чета оферти от ресторантите за меню на сватбата. Ще имаме около 150 гости. От къде да знам кой какво обича да хапва. В тази връзка започвам да се замислям дали да не направим шведска маса. Така ще има повече разнообразие.
Дайте съвет, какво мислите за шведските маси?

Добавено от Мая Стоименова на 14-11-2012

Тагове :

Коментари

Коментирай
Станислава  Димитрова

Станислава Димитрова

Дата: 14-11-2012 год.
За моята сватба бях избрала пет степенно меню (салата, предястие, основно, мезета и тортата). Вярно че не успяхме да угодим на всички вкусове, но гладни гости не оставихме.
Виктория Янева

Виктория Янева

Дата: 01-12-2012 год.
Идеята за шведска маса е супер. Само за напитките, как сте го измислили?
Silviq Kraeva

Silviq Kraeva

Дата: 01-12-2012 год.
Това лято ходихме на сватба на открито и младоженците бяха решили да е с шведска маса. Имаше студен и топъл бюфет. Наистина разнообразието беше голямо, имаше за всеки вкус блюда, но се получи едно струпване около храната. А имаше гости които се срамуваха да отидат и да си напълнят чиниите, та се получи така че други им бяха сервитъори.
Галя Славчева

Галя Славчева

Дата: 01-12-2012 год.
Мен ако питаш, зарежи тия глупости с шведските маси. Не карай гостите си да обикалят дансинга с чинии в ръце.
Мая Стоименова

Мая Стоименова

Дата: 01-12-2012 год.
За напитките си мисля от бара да се взимат или само за тях да се ангажират сервитъорите от ресторанта да ги разнасят по масите. Оххххх не знам Много съм объркана
Nikoleta Karakasheva

Nikoleta Karakasheva

Дата: 01-12-2012 год.
А това сервиране на конвейр да не би да е по-изискано, и то най-често класиката в жанра - шопска салатка с лук и пилешка пържолка с гъби. ЧУДНО!!! Друго си е претрупаната шведска маса да има за всеки вкус по нещо.
 
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА