Меню  “ Програма / сценарий на сватбения ден ”

Меню “ Програма / сценарий на сватбения ден ”

Списъка на задачите и ритуалите през които ще преминете в сватбения ден изглежда безкраен. Имате нужда някой постоянно да ви напомня кое след какво следва.. Така е и за вашите роднини и приятели, които биха искали да бъдат полезни и в помощ в този толкова важен за Вас ден. Всеки звъни и пита къде и кога да се включи, а на Вас " Главата Ви пуши ". Сватбения ден започва да се превръща в кошмар, освен ако всеки участник не знае как ще протече сватбения ден.

От днес, 17.08.2011 год. пускаме ново меню достъпно за всички, които имат активиран сватбен органайзер. Менюто " Програма на сватбения ден " се намира в падащото меню на Сватбен органайзер и се надяваме да Ви бъде в услуга. За Ваше улеснение сме съставили примерни Етапи през които ще премине сватбения Ви ден, като всеки етап съдържа примерни мероприятия / дейности и ритуали през които ще преминете. Разбира се може да го редактирате и нагласите според Вашите нужди или пък изтриете напълно и започнете своя собствена Програма за сватбения ден съдържаща желаните от Вас етапи.  Накратко възможностите, които менюто Ви предоставя са:

*  създаване на неограничен брой етапи

* създаване на неограничен брой мероприятия в 1 етап

* споделяне на определени мероприятия с ограничен брой хора

* създаване на отделна програма за младоженеца и булката, както и мероприятия в които участват заедно

* принтиране на сватбения ден, както от Вас, така и от хората с които сте го споделили

Това е накратко за менюто. С радост бихме приели съвети, препоръки и идеи за подобряване и добавяне на функционалности.

Също така ако срещнете проблеми и / или технически грешки тук е мястото където бихте могли да задавате своите въпроси, отговорите на които биха били от полза и на останалите потребители.

Коментари ( 0 ) |  Добави коментар
Виж още
Примерни пожелания за подаръци за гостиПримерни текстове за сватбени покани - част 1Примерни текстове за сватбени покани - част 2Примерни текстове за покани за кръщене към кръстницитеПримерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гоститеПримерни текстове за сватбени покани за кумовеПримерни текстове за сватбени покани за родителиБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляГодежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

Примерни пожелания за подаръци за гости

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Примерни текстове за сватбени покани - част 2

Примерни текстове за покани за кръщене към кръстниците

Примерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гостите

Примерни текстове за сватбени покани за кумове

Примерни текстове за сватбени покани за родители

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Годежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА