С перфектно тяло за големия ден

С перфектно тяло за големия ден

Булката е в центъра на вниманието от сутринта до вечерта – по време на церемонията, на танците, пък и след това. Знаем, че всяка от вас иска да изглежда перфектно в своята сватбена рокля. Ясно е и обаче, че повечето прекрасни модели са вталени или с корсет. Затова скъпи бъдещи булки, ако се съмнявате, че не сте в най-добрата си форма, просто се доверете на уникалния уред LPG Cellu M6 Integral, който ще извае фигурата ви до желания от вас резултат.

Този апарат е от ново поколение и терапиите с него имат отслабващо и Anti-Age действие. През 70-те години на миналия век френският инженер Луи Пол Гите създава революционен уред за вакуумен масаж – LPG. Едва ли тогава е подозирал колко популярен ще бъде той днес. Признат за световен лидер в областта на третирането на съединителна тъкан, този апарат служи като стандарт за жените, търсещи истински решения за подобряване на силуета си. Клаудиа Шифер, Наоми Камбъл, Кейт Мос и Изабел Аджани са само част от дамите, доверили се на LPG терапиите.

Cellu M6 Integral, който е осмо поколение LPG апарати, работи в две направления – има отслабващо и моделиращо силуета действие и anti-aging ефект за деликатната тъкан на лицето, шията и деколтето. Апаратът е идеален за премахване както на целулит, така и на големи мастни натрупвания, а новият Lift накрайник, адаптиран за различните видове кожа, изглажда бръчките, стяга лицевия контур и възстановява естествения блясък на кожата.

LPG CELLU M6 INTEGRAL се прилага успешно при:                            Перфектно тяло за сватбения ден. Стопете мазнините с процедури с LPG апарат - техника за отслабване
* Целулит
* Оформяне на силуета
* Отпусната кожа и Anti-aging
* Възстановяване след бременост
* Оточни крака
* Третиране на локализирани мазнини при мъже
* Локализирани мазнини
* Третиране на белези (след изгаряния, операции и др.)
* Лениви черва
* В спортната медицина

Графикът на процедурите в един курс се определя от изходното състояние на кожата ви. При леки прояви на целулит и подкожни мастни образувания се препоръчва по една терапия 2 пъти седмично в рамките на 4 седмици, като след 8-мата процедура е добре да продължите курса с поддържща терапия 1 път седмично. При портокалова кожа и по-сериозни мастни образувания терапиите се прилагат по следния начин: 2 седмици по 3 процедури седмично плюс още 2 седмици по 2 терапии на седмица. След 10-тата процедура се разреждат по 1 път седмично. Ако искате да сте постоянно в добра форма, е хубаво да поне 1 или 2 пъти месечно да правите поддържаща терапия.


Резултатите наистина са зашеметяващи. След първия курс от терапии с този апарат дълбочината на бръчките намалява с 43%, мазнините се редуцират с 48%, а кожата е 53% по-малко отпусната.

Ако съчетаете действието на апарата с активни кардио тренировки, ще можете да подобрите още повече метаболизма си и да ускорите изгарянето на мазнините. Най-хубавото е, че всичко това можете да получите в Trinity Sport & Beauty Center, където се предлага комбинация и от двете за максимален ефект. Екип от професионалисти ще ви изготви специална програма, включваща кардио тренировки и отслабващи процедури, съобразени с вашите лични предпочитания и нужди. Така че влезете в желаната от вас форма и когато дойде мигът да кажете своето „ДА”, се чувствайте комфортно и красиви в тялото и роклята си.

 Поръчай онлайн
Карта за 5 процедури LPG – корем и талия от Trinity

Статията е предоставена с любезното съдействие на TRINITY SPORT & BEAUTY CENTER
виж всички оферти на TRINITY SPORT & BEAUTY CENTER


Снимков материал: Trinity Sport & Beauty Center, SanteBG


Коментари ( 0 ) |  Добави коментар
Виж още
Сватбени тенденции 2014 годинаМода за булки 2011-2012Сватбена прическаСватбени традиции - хвърляне на жартиераПримерни пожелания за подаръци за гостиПримерни текстове за сватбени покани - част 1Примерни текстове за сватбени покани - част 2Примерни текстове за покани за кръщене към кръстницитеПримерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гостите

Сватбени тенденции 2014 година

Модните тенденции при булчинските рокли

Сватбени прически

Сватбени традиции - хвърляне на жартиера

Примерни пожелания за подаръци за гости

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Примерни текстове за сватбени покани - част 2

Примерни текстове за покани за кръщене към кръстниците

Примерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гостите

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА