Меню “Покупки и задачи”

Меню “Покупки и задачи”

Меню “Покупки и задачи” е предназначено да бъде в помощ при организацията на сватбеното ви тържество. Менюто предлага примерен списък на покупките които може би ще трябва да направите, както и примерен списък на задачите които може би ще трябва да свършите. Списъците са примерни и Ви позволяват както да избирате от вече въведените примерни покупки и задачи, така и да добавяте свои собствени. След като изградите списъка с покупки и задачи можете да ги разпределите по дати и часове във вид на график за изпълнението им. Системата позволява да си настроите напомняне към дата за предстояща покупка или задача. Също така за Ваше удобство можете да принтирате списъка със покупки и задачи и така той да бъде непрекъснато с Вас. След като направите покупката или задачата имате възможност да я остойностите като по този начин нейната стойност се отразява директно във вашето сватбено счетоводство.

За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители. 

 

Календарно ориентиран списък на предстоящи покупки за сватба
Вижте как изглежда Меню Покупки и Задачи

 

Таблично ориентиран списък на предстоящи покупки за сватба
Таблична визия на предстоящите покупки
 

 

Накрая можете да си принтирате списъка с покупки и задачи и да отмятате свършеното за деня

 

 
Принтирайте списъка на покупките за удобство 
И най-хубавото е, че освен напомняне на мейла Ви, системата ще Ви изпрати SMS ако сте абонат на Глобул или Мтел и имате активирана функцията mail-to-sms.
Коментари ( 0 ) |  Добави коментар
Виж още
Примерни пожелания за подаръци за гостиПримерни текстове за сватбени покани - част 1Примерни текстове за сватбени покани - част 2Примерни текстове за покани за кръщене към кръстницитеПримерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гоститеПримерни текстове за сватбени покани за кумовеПримерни текстове за сватбени покани за родителиБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляГодежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

Примерни пожелания за подаръци за гости

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Примерни текстове за сватбени покани - част 2

Примерни текстове за покани за кръщене към кръстниците

Примерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гостите

Примерни текстове за сватбени покани за кумове

Примерни текстове за сватбени покани за родители

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Годежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА