Меню “ Моите гости  ”

Меню “ Моите гости ”

Направете списък на гостите на сватбеното си тържество. Имате възможност чрез набор от опции да определите роднинска или друг тип връзка между вас и госта. Ако при въвеждането на госта попълните и валиден негов е-мейл адрес бихте могли да използвате функционалността на системата за да изискате потвърждение за присъствие. 
Менюто е много важно и определящо за пълната функционалност на системата.

Една от първите стъпки след активация на сватбеният органайзер е да създадете списък на гостите на сватбеното тържество. 

За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители. 


Меню Гости на сватбата

Коментари ( 3 ) |  Добави коментар
Виж още
Примерни пожелания за подаръци за гостиПримерни текстове за сватбени покани - част 1Примерни текстове за сватбени покани - част 2Примерни текстове за покани за кръщене към кръстницитеПримерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гоститеПримерни текстове за сватбени покани за кумовеПримерни текстове за сватбени покани за родителиБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляГодежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

Примерни пожелания за подаръци за гости

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Примерни текстове за сватбени покани - част 2

Примерни текстове за покани за кръщене към кръстниците

Примерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гостите

Примерни текстове за сватбени покани за кумове

Примерни текстове за сватбени покани за родители

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Годежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА