Меню “ Сватбена витрина ”

Меню “ Сватбена витрина ”

Меню “ Сватбена витрина ” предлага преглед на Вашата сватба и може да бъде използвано като собствена  онлайн сватбена страница. Тук вашите приятели и познати ще могат да разглеждат и коментират определена информация свързана с вашата сватба, както и да комуникират помежду си. Така шансовете да Ви организират приятна изненада са големи. Също така, често на сватбеното тържество не всички гости се познават и тук те имат възможност да се запознаят с останалите гости на сватбеното Ви тържество, дни, а може би седмици преди то да се е състояло..

За всички неясноти възникнали с ползването на менюто можете да ползвате формата за коментари по-долу, където да задавате своите въпроси. Отговорите от наша страна ще бъдат полезни, както за Вас така и за останалите потребители.
Коментари ( 0 ) |  Добави коментар
Виж още
Примерни пожелания за подаръци за гостиПримерни текстове за сватбени покани - част 1Примерни текстове за сватбени покани - част 2Примерни текстове за покани за кръщене към кръстницитеПримерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гоститеПримерни текстове за сватбени покани за кумовеПримерни текстове за сватбени покани за родителиБулчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокляГодежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

Примерни пожелания за подаръци за гости

Примерни текстове за сватбени покани - част 1

Примерни текстове за сватбени покани - част 2

Примерни текстове за покани за кръщене към кръстниците

Примерни текстове за покани за кръщене и рожден ден към гостите

Примерни текстове за сватбени покани за кумове

Примерни текстове за сватбени покани за родители

Булчинска рокля под наем или втора употреба, като алтернатива на нова скъпа рокля

Годежни пръстени по поръчка от бижутерско ателие Хугасиан

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА